• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6243 Reply
  liliana7935
  Guest

  Когато отслабвате, никога не правете нещо, което няма да можете да правите до края на живота си. Отслабването трябва да бъде в името на здравето, а не за сметка на здравето.
  Когато отслабвате, е забранено да:
  1.да гладувате, за да отслабнете. Гладуването води до забавяне на метаболизма ви. А ефектът от изтощителното гладуване ще бъде краткотраен. Но след това яденето на същото количество храна, при което теглото преди това е било стабилно, ще доведе до увеличаване на теглото. Заключение: Гладуването не е ефективен начин за отслабване, а освен това води до дисбаланс в здравословното функциониране на организма.
  2. правене на гладни или разтоварващи дни, като използвате “зигзаги” в диетата си. Стабилността е основният ни коз в стремежа към стройност. Постепенното, плавно намаляване на теглото (не повече от 7% на месец) може да доведе до стабилни резултати.
  Стремете се към сухо хранене или ненужно приемане на диуретици. Няма смисъл да отслабвате, като намалявате течностите. Тъй като губим вода, reduslim аптека (bg.reduslim.health) тя ще се върне обратно.
  3. правете ненужни клизми и приемайте слабителни средства. Прочистването на дебелото черво не води до загуба на тегло. Теглото трябва да се намали чрез енергиен дефицит, при който тялото използва енергийните си резерви (мазнини).
  4. използвайте повръщането като средство за изхвърляне на излишната изядена храна. Булимията е ужасно заболяване!
  5.елиминирайте напълно даден продукт, ако той ви изнервя. Няма забранени храни. Всичко е позволено. Както е казал Хипократ: “Всичко е лекарство, всичко е отрова. Всичко зависи от дозата”. Трябва да се придържаме към правилата за разход на енергия, да ядем по-малко, отколкото изразходва тялото ни. Тогава загубата на тегло ще бъде плавна и стабилна.
  6. използването на “прочистващи” лекарства е неефективно. Възможно е да прочистим тялото от излишните мазнини само като използваме мазнините по предназначение, за да ги стопим от самото тяло. Това е възможно в случай на недостиг на енергия.
  7.да отслабнете до формата на топ модел. Натрапчивото отслабване, булимията, аменореята, анорексията, проблемите със самочувствието, жертването на здравето в името на костеливата мода са съмнителни.

  Ефективното и здравословно отслабване се постига чрез следните принципи:
  Принципите на отслабването :приема на калории, поддържайте го ежедневно.
  Можете да ядете всичко, но всичко трябва да бъде преброено.
  Всички храни се класифицират. Колкото по-нисък е рангът, толкова по-изгоден е продуктът.
  Колкото по-нисък е рангът, толкова в по-голям обем можете да го консумирате.
  Задължителни: първи ястия, запеканки, месо, риба, винегрети, зеленчуци.
  Колкото “по-суха” е храната, толкова по-калорична е тя.
  Разнообразието е задължително. То подобрява обмяната на веществата.
  Отслабвайте, като подобрявате здравето си, а не като го губите.

  Бихме искали да отбележим, че само някои от нашите клиенти могат да постигнат значителна и бърза загуба на тегло за кратък период от време. Целта не е да отслабнете бързо, а да отслабнете бавно. А след като отслабнете – да останете на дъното. Ето защо скоростта на отслабване не е наш приоритет.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Метод за отслабване
Your information: